Photo Diary #5 oktober

IMG_3116

Oktober was een hele drukke maand voor mij, veel feestjes en zelf was ik ook nog jarig. Daarnaast weer lekker gewerkt (standaard) en nog wat leuke dingen daarnaast gedaan. Kijk je mee?

IMG_2882

Hij is een beetje bewogen maar hier was ik uit eten bij Humfrey’s in Enschede. Hier was ik samen met een paar meiden van mijn vorige opleiding (schoonheidsspecialiste). Een paar keer in het jaar spreken we af en dan kunnen we weer lekker bijkletsen! Het eten was heerlijk en daarna zijn we nog gaan bowlen wat ook erg leuk was!

IMG_2901

Hier was ik lekker een zondag vrij en zat ik in de auto naar een manege. Mijn zus heeft een eigen paard en doet mee aan wedstrijden, als ik vrij ben vind ik het altijd leuk om te zien. Daarna ben ik nog naar sportschool geweest waar mijn vriend meedeed aan een wedstrijd (crossfit heet het). Lekker dagje!

IMG_2965

Als ik van werk naar huis rijd is de lucht vaak zo mooi, dan zit ik echt te genieten. Hier had het ook daarvoor nog geregend en die lucht prachtig!

IMG_2952

13 oktober was ik zelf jarig en ben 23 jaar geworden. Ik vierde het met vrienden op zaterdagavond de 12e en zijn nog lekker de stad in geweest. De 13e (zondag) kwam alle familie langs!

IMG_2957

Hier ben ik heeeel blij mee! Dit kreeg ik van de dames (die ook op de eerste foto staan). Een Hannah gezichtsbehandeling! In oktober heb ik al een gezichtsbehandeling gehad dus ik wacht nog even met deze cadeaubon..IMG_2969

Hier had ik net gesport en daarna had ik een heerlijk avondeten! Meestal ga ik namelijk door naar sport vanuit werk dus daarna heb ik wel echt honger.

IMG_2974

Eindelijk heb ik mijn macbook gekocht en ben er tot de dag van vandaag super blij mee! Wel even wennen maar het werkt allemaal heel prettig.

IMG_2982

Allereerst ben ik super fan van dansfilms en heb bijna alle wel gezien die er bestaan. Ook al zit er vaak geen goed verhaal in, het dansen vind ik zooo gaaf! Toen ik zag dat Chris Brown hierin mee speelde ben ik meteen gegaan met twee vriendinnen. Leuke film met mooie battles!

IMG_3024Natuurlijk was oktober ook de maand van de beautygloss edition van Glossybox! Vond dat er een hele leuke inhoud inzat, super gedaan.

IMG_3033

Met mij vriend ben ik ook nog naar de bios geweest, naar 2 guns. Een actie film met komische stukjes, Denzel Washington en Marc Wahlberg spelen beide een super goede rol. Er zaten goede actie stukken in en ook stukken dat ik echt hard moest lachen!

IMG_3057

Vorige week zondag bestelde ik wat bij Lush, van de week binnen gekomen en hiervan zullen jullie ook nog wat zien op de blog!

IMG_3014

Last but not least, kreeg ik deze camera van mijn vriend. Ben er helemaal verliefd op! Door het werk heb ik niet heel veel tijd om aan te slag te gaan met de camera. Uiteindelijk wil ik hier nog een review over maken maar moet ik er wel eerst genoeg mee gedaan hebben.

Naast al deze dingen heb ik nog lekker op terras gezeten en nog eens uit eten geweest maar ik heb niet overal foto’s van gemaakt (shame on me). Hebben jullie een leuke maand gehad? Zelf moet ik nog wel even wennen aan de omschakeling van het weer en dat het zo snel donker wordt!

xx Anouk

Advertenties

10 gedachtes over “Photo Diary #5 oktober

  1. Ah leuke foto’s. En wauw wat leuk voor je dat je een iMac hebt zeg, heel erg gaaf. Me moeder heeft er ook een, is zo mooi ❤ En de gezichtsbehandeling bij Hannah lijkt me zo lekker, ga je daar wat over schrijven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s