Photo Diary #3 Augustus

IMG_2372Augustus is alweer voorbij, in deze maand heb ik eigenlijk super veel gewerkt maar daarnaast ook nog een aantal leuke dingen gedaan. Kijk mee wat ik afgelopen maand allemaal heb gedaan..

IMG_2014

We beginnen met een outfitje! Hier ging ik lekker naar terras en het was heerlijk weer. Hier combineerde ik mijn maxi skirt met een simpele maar leuke top.

IMG_2061

Bijna heel augustus was het heerlijk weer en dan vind ik het fijn om lekker een stuk te lopen met de honden. Hier zaten we lekker op een gras veld en de honden maar spelen.

IMG_2092

Deze maand ben ik ook één keer in het casino geweest met een vriendin van mij. Helaas geen jackpot gewonnen maar het was wel heel gezellig!

IMG_2117

Nu volgen er een paar foto’s van een feest op Bloemendaal. Het was super leuk, heerlijke muziek, goed weer en een lekker sfeertje. Deze foto is bewerkt door een vriendin van mij en ik had het origineel niet dus vandaar deze foto!

IMG_2104

Die dag had ik mijn mooie sandalen aan van de Zara en een maxi skirt van Modemusthaves.

IMG_2120

Laatste foto van het feest @ the beach! Echt jammer dat ik ver weg woon van het strand, ik vind het heerlijk daar.

sport

Naast werk moest er natuurlijk ook tijd vrij gemaakt worden om te sporten, de achterkant van deze sport top vind ik heel gaaf!

IMG_2167

Deze dag was ik samen met mijn vriend naar de Ikea geweest, hier even een gekke foto. Hij had blijkbaar niks door hahah..

IMG_2181

Meneer weer aan de telefoon, heel gezellig zo!

IMG_2200

Starbucks mag natuurlijk niet ontbreken toen ik een dagje naar Oberhausen ging om te shoppen. Ik bestel altijd de Caramel Macchiato!

IMG_2223

Jeeej mijn Helmer kastjes van de Ikea stonden, hier heb ik nu mijn beauty stash in liggen echt een aanrader!

IMG_2244

Ook ben ik nog een dag naar Walibi geweest met vriendinnen, echt een hele leuke dag met veel gegil en lol!

IMG_2278

Ik moest echt even een ‘selfie’ op werk maken, aangezien ik echt veel heb gewerkt afgelopen maand. Deze is gemaakt in één van de cabines van de schoonheidssalon. Hier draag ik ook de Cream Lipstick van Kiko.

IMG_2332

I LOVE SATC!! De eerste film was weer eens op tv en ik kon het niet laten om deze voor de zoveelste keer te kijken. Maar hij is zoooo leuk! Nog meer fans van SATC??

IMG_2352

Hee daar hebben we de maxi skirt weer van de Zara. Nu heb ik hem iets anders gecombineerd met een t-shirt + mijn statement necklace. Deze avond ging ik naar vriendinnen.

IMG_2370

Hier lees ik graag in voor dat ik naar bed ga, heerlijk op de late avond nog wat beauty advies. Lauren Conrad vind ik zo prachtig!

IMG_2374

Dit is de worst selfie ever maar dat maakt niet uit, ik had namelijk deze zaterdagavond een verjaardag en hierna gingen we nog de stad in. Daar heb ik alleen de foto van die hieronder staat maar daar sta ik ook maar voor de helft op haha, kijk maar snel!

IMG_2423

Ja, dit is inderdaad de enigste foto en ook nog eens mislukt! Maar mijn mooie krullen staan er wel goed op haha..

IMG_2396

Waaaah eindelijk heb ik ze! Deze schoenen van All stars die al heel lang op mijn Wanna Have lijstje stond. Dus deze moesten natuurlijk meteen op de foto gezet worden.

IMG_2420Dit was op de Proef-eet in Enschede waar je vele verschillende hapjes kunt proeven van allerlei verschillende restaurants. Het was lekker druk en natuurlijk weer gezellig. Beetje happen en kletsen! Tussendoor hebben we nog bij Fellini gezeten om een icecoffee te drinken (dit is hier echt een aanrader, de beste ooit!).

De maand augustus was leuk maar er moest ook gewoon gewerkt worden. Hierdoor dacht ik dat ik niet veel foto’s had omdat het op werk elke dag er hetzelfde eruit ziet haha.. Toch had ik veel leuke dingen gedaan en nog aardig wat foto’s geschoten! Hebben jullie ook een leuke maand gehad?

Advertenties

17 gedachtes over “Photo Diary #3 Augustus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s